Nya spelautomater


Har man spelat på spelautomater ett tag så vet man förmodligen om att man förr eller senare blir sugen på att testa något nytt. Det är vanligt att man håller sig till samma spel tills dess att det börjar bli enformigt. Men när det är dags att leta något nytt så stöter man på samma problem både som ny och inbiten casinospelare, nämligen att det blir svårt att välja. Därför tänkte vi tipsa om några nya spelautomater som letat sig in på marknaden!

Iron Girl

Iron Girl kommer från den hyllade tillverkaren Play’N GO och har snabbt blivit populärt. I detta spel kommer så kommer huvudkaraktären Iron Girl att ta med dig på ett rymdäventyr där ni ska fånga skurkar! Varje gång ni lyckas fånga en skurk så blir du belönad. En av fördelarna med detta spel är att det passar allt från storspelaren till den som hellre lägger en mindre slant. Du har möjlighet att satsa allt från två kronor upp till en tusenlapp per spin! Precis som många andra spel så finns möjligheten att spela utan insats för att lära känna spelet innan man börjar satsa pengar.

Arcade Bomb

Arcade Bomb är utvecklat av Red Tiger Gaming och de har i detta spel tagit vara på det klassiska upplägget. Ibland så kanske man inte är sugen på det galnaste äventyret när man ska spela, man vill helt enkelt ha ett spel som är mer rakt på sak. Arcade Bomb kör på ett klassiskt tema men har också en jackpot som lockar. Är du en van spelare så kommer du att känna dig hemma bland alla körsbärs- och jordgubbssymboler!

Valkyrie

Valkyrie har tagits fram av ELK Studios och de har valt att använda sig av ett mycket uppskattat tema, nämligen nordisk mytologi. Har du spelat förut så har du säkerligen stött på detta tema ett antal gånger. Valkyrie har däremot valt att ta en ny vinkel på det hela där girl power är en stor del av spelet. Här bestämmer krigarkvinnorna! Vinsterna då? Valkyrie har förutom det häftiga temat även en ganska häftig jackpot på hela fem miljoner kronor. För att ta dig närmare jackpotten så kan du använda dig av 4 olika strategier för dina insatser.